Opintomatkalle Eurooppaan? Tule vertaisohjaajaksi Pukinmäen nuorisotalolle

Olisko kiva tehdä nuorten kanssa töitä? Sedät ja tädit ei nutalla tajua ihan kaikkea? Meillä täällä on ollut ryhmä täysi-ikäistyneitä nuoria aikuisia, jotka ovat yhdessä järjestäneet toimintaa talolla lauantai-iltaisin. Viikon suosituin päivä. Töitä kertyi yhdelle vertaisohjaajalle 1-2 kertaa kuukaudessa kevään ja syksyn ajan. Kävivät vuosi sitten kauden päätteeksi myös opintomatkalla Espanjassa. Oli kuulemma parasta ikinä. Nyt me kokoamme uutta ryhmää, jonka jäsenistä tulisi meille tänne uusia työkamuja ja uusia vertsuja. Saat täältä arvokasta työkokemusta ja koulukohtaisesti myös hyväksi luettavia opintoja. Viiden päivän pituinen opintomatka Eurooppaan suunnitellaan yhdessä. Mukaan voit hakea linkin takaa 🙂 Ainoa vaatimus on vähintään 17 -vuoden ikä.

Ilmoittaudu linkin takaa tai suoraan meille  petteri.huuskonen@hel.fi tai Vilma.naveri@hel.fi, voi soittaakin Petterille 0404864531. Osataan vastata myös kysymyksiinkin 🙂

https://www.hiiop100.fi/tehtavat/3662

Comments

comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.